RESELLERS GEZOCHT

Nieuw! PCAP videowall schermen

Prestop streeft er altijd naar om voorop te lopen met de laatste touchtechnieken. Zo ook op het gebied van interactieve videowalls. Vanaf 1 september gaan we, naast videowalls met IR touchscreens, ook videowalls produceren die worden opgebouwd uit PCAP videowall schermen van 46” of 55”. Het voordeel van deze opzet is dat de videowall met PCAP videowall schermen op dezelfde manier wordt opgebouwd als een reguliere videowall, dus met pop-out brackets.

Glass touch is een tweede nieuwe videowall touchtechniek. Uniek is dat glass touch ook kan worden toegepast voor etalages. Een etalage wordt interactief gemaakt door een sensor op de twee bovenste hoeken van het scherm te plaatsen. Enkele voorbeelden van digitale etalages vind je in ons Interactive Experience Center.

 

PCAP videowalls

In de cleanroom van Prestop maken we PCAP schermen tot 86”. Vanwege de dikke bezel zijn deze niet geschikt als videowall scherm, daarom produceert Prestop 46" en 55" PCAP videowall schermen. Met deze schermen kunnen interactieve videowalls worden opgebouwd tot wel 20 meter breed en 4 meter hoog.

IR videowalls

Bij Prestop heb je keuze uit twee type touchframes, afhankelijk van budget en lichtomstandigheden wordt het juiste touchframe bepaald en maken wij deze op maat.

Bonded glass videowall schermen

Als er direct zonlicht op de videowall kan vallen, dan wordt gekozen voor een touchframe met bonded glass. Deze techniek hebben we onder andere toegepast in de winkels van Tommy Hilfiger in Londen, Amsterdam en Zürich. Bij de touch videowalls van Tommy Hilfiger hebben we dus geen grote glasplaat gebruikt, maar zijn de videowall schermen voorzien van bonded glass. Zo kan een defect scherm eenvoudig door één persoon worden omgewisseld.

Videowall schermen met glasplaten

Voor de touch videowalls van KPN is een voordelige touchtechniek toegepast waarmee de videowall schermen worden afgeschermd door grote glasplaten van 6 mm dik.

Demo

In ons Interactive Experience Center kun je alle touchtechnieken bekijken. Onze productmanagers leggen graag de verschillen uit. Prestop ontwerpt en produceert touchframes die voor videowall schermen door ons eigen installatieteam worden geplaatst. Uiteraard werken we graag samen met AV bedrijven die videowalls installeren en onderhouden.

Maak een afspraak

prestop videowall

Prestop touch videowall

Meer informatie

Wil je meer informatie over PCAP videowall schermen, touch videowalls, digitale etalages of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak