Nieuwe bestelzuilen aan assortiment toegevoegd

Donderdag 11 Juli 2019

Prestop heeft een aantal nieuwe modellen toegevoegd aan haar Eminent en Evolution assortiment. Hierdoor zijn we nog beter in staat om aan de wensen en behoefte van onze klanten te voldoen en mee te gaan in de ontwikkelingen van de markt.

Eminent

Al onze Full HD touchscreens zijn voorzien van edge-to-edge glas, dit zorgt voor een strak design en het is eenvoudig schoon te houden. Een belangrijke toevoeging aan deze bestelzuilen is het signage topscherm, hierdoor biedt de zuil nog meer uitstraling en aantrekkingskracht. Uiteraard zijn deze modellen ook modulair waardoor het mogelijk is om een pinterminal, barcodescanner en printer toe te voegen.

 

Eminent zuilen

Evolution

Onze nieuwste aanwinsten in onze Evolution-lijn zijn uitgerust met twee Full HD touchscreens in portrait. Ook zijn deze modellen voorzien van edge-to-edge glas en daarmee eenvoudig schoon te houden. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze zuil en naar wens in te richten. 

Zo is het mogelijk om aan de ene kant van het scherm te voorzien van een pinterminal en de andere kant te gebruiken als signage. Of kies je voor pinbetaling aan beide kanten? Of aan de ene kant pinnen en aan de andere kant betalen met QR? Of op beide signage op basis van touch experience? Met deze dubbelzijdige kiosk kan het allemaal!

 

Evolution zuilen

Toegevoegde waarde

Met de uitbreiding van deze kiosken hebben onze klanten meer functionaliteit, meer exposure en meer experience. Ideaal om te combineren met onze multitouch software Omnitapps4, waarmee je apps kunt maken met je eigen design en branding.
Creëer je eigen interactieve experience.

Omnitapps4

Nieuw: Omnitapps4

Het nieuwe pakket Omnitapps4 bevat maar liefst 24 applicaties die je de mogelijkheid geeft om op een unieke interactieve manier je bedrijf, producten en services te presenteren. Met een groot aantal functionaliteiten heb je de vrijheid om alles in je eigen huisstijl te configureren. Met Omnitapps4 kun je geweldige touch applicaties maken zonder te programmeren!

 

Omnitapps4    Download gratis trial 

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen, self-service kiosken of interactieve informatiepunten?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom