RESELLERS GEZOCHT

Nieuwe brochure: ons assortiment bestelzuilen

Prestop biedt een ruim assortiment aan bestelzuilen

Onze bestelzuilen zijn breed in te zetten en hebben vele voordelen. Speciaal op aanvraag van onze klanten hebben we een mooie overzichtsbrochure gemaakt met onze bestelzuilen erin. Laat je inspireren door de verschillende modellen en vooral ook de mogelijkheid tot het volledig branden van de zuil naar jouw huisstijl. Zo zetten we een custom product neer, voor een standaard prijs met hoge kwaliteit. Zuilen zoals bij Domino's, maar ook zuilen zoals bij Prénatal en Heineken. Staande modellen, maar ook balie of hangende modellen. Met LED randen aan de zijkant, of aan de voorkant, je kan het zo gek niet bedenken, maar wij kunnen het maken. 

Alle bestelzuilen in één overzicht

In onze nieuwste brochure hebben we alle bestelzuilen, met variaties en leuke, custom ontwerpen van bedrijven op een rij gezet. Zo heb je een duidelijk overzicht van de mogelijkheden die wij bieden. Wil je de self service kiosks live komen bekijken en proberen? We ontvangen je graag in ons interactive experience center.

Download de brochure

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak