RESELLERS GEZOCHT

Nieuwe brochure: ons assortiment touch tafels

Prestop biedt een ruim assortiment aan touch tafels

Onze touch tafels vormen een unieke manier van interactieve uitwisseling van informatie waarbij de beleving letterlijk centraal staat. Een touch table kan door meerdere personen tegelijk gebruikt worden en is uitermate geschikt voor het tonen van plattegronden, het laten circuleren van een slideshow of als digitale kiosk. Laat je bezoekers een game spelen op de touchscreen tafel: een prima activatie op elke plek. Er zijn verschillende modellen touchtafels, van een vaste opstelling tot een versie waarbij de hoogte en stand van het scherm instelbaar zijn.

Alle touch tafels in één overzicht

In onze nieuwste brochure hebben we alle touch tafels op een rij gezet. Zo heb je een duidelijk overzicht van de mogelijkheden die wij bieden. Wil je de tafels live komen bekijken en proberen? We ontvangen je graag in ons interactive experience center.

Download de brochure

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak