RESELLERS GEZOCHT

Nieuwe folder: alle bestelzuilen op een rij!

Donderdag 17 Maart 2022

Prestop biedt een ruim assortiment aan modulaire bestelzuilen

Voor ieder wat wils; voor bestelzuilen in alle soorten en maten kun je terecht bij Prestop. Zo hebben we staande modellen, wandmodellen en deskmodellen zodat er altijd een oplossing is voor jouw situatie. Alle kiosks worden in eigen huis geproduceerd en geassembleerd en we verzorgen de installatie en support door onze eigen mensen. De bestelzuilen zijn modulair, dus aanpasbaar naar jouw wensen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een pinterminal, (bon)printer en scanner toevoegen. 

Met een bestelzuil maak je je personeel vrij voor andere zaken dan het opnemen van bestellingen. Ook is het eenvoudig om up- en cross-sell mogelijkheden toe te voegen. Een bestelzuil biedt dus een absolute meerwaarde voor jouw onderneming.

In onze nieuwste folder vind je de bestelzuilen die we bieden op een rij. Wil je de bestelzuilen live komen bekijken? Bezoek dan onze open dagen op 19 en 21 april. We ontvangen je graag in ons experience center waar je een greep uit ons volledige assortiment hardware en software kunt komen bekijken.

Download de brochure

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak