Nieuwe informatiezuilen voor Heineken Experience Amsterdam

Vrijdag 02 Oktober 2015

Voor de beroemde Heineken Experience in Amsterdam realiseerde Prestop in samenwerking met Prestop Creations bv. in 2008, acht RVS informatiezuilen met 19 inch scherm, thermische printer en gepersonaliseerde ‘Bottle your own Heineken’ software. Vanwege uitbreidingswensen en vanwege veroudering werd er in 2015 gekozen voor vernieuwing van zowel de hardware als de software.

Een aangepaste versie van de Prestop informatiezuil werd gerealiseerd. Deze zuil heeft meer diepte om ervoor te zorgen dat de papierrol van de thermische printer eenvoudig kan worden vervangen. Ook werd er een plateau toegevoegd zodat de gebruiker zijn of haar portemonnee hierop kan leggen (i.v.m. creditkaart betalingen). Het Samsung scherm, de DB22D-T, is voorzien van privacy folie. Hierdoor is het beeld alleen recht van voren goed zichtbaar. Dit geeft bezoekers de nodige privacy tijdens de betaling.

Het verwijderen van de oude informatiezuilen, de plaatsing van de elf nieuwe zuilen en het aanpassen van het bestaande hekwerk werd in slechts anderhalve dag uitgevoerd zonder dat de bezoekers daarvan enige ongemak hebben ervaren. De applicatie werd van een 3:4 verhouding omgezet in een full-HD 16:9 touch applicatie. Daarnaast werd de applicatie in meerdere talen vertaald en op een aantal punten verbeterd. Door al deze aanpassingen kunnen bezoekers nu nog sneller en eenvoudiger een bierflesje voorzien van een eigen tekst of naam.

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream