RESELLERS GEZOCHT

Nieuwe inrichting VVV Zuidlimburg

Stichting VVV Zuid Limburg heeft haar eigen Experience Centre. Dit informatiepunt is hét begin van je ontdekkingsreis door Heerlen en Parkstad. Aan de hand van vijf tijdlijnen die je meenemen langs de attracties en tips van lokale ambassadeurs, beleef je Heerlen en Parkstad op z’n best. 

Virtual reality, 3D-films, je eigen (digitale) graffiti spuiten en wisselende exposities maken de Experience tot een unieke ervaring in een van de mooiste stations van Nederland. Reis je mee?

Prestop heeft voor deze experience diverse interactieve oplossingen geleverd waaronder meerdere touchscreens maar ook een touchtafel met object herkenning. Door een schijf op het touchscreen te plaatsen wordt er andere content getoond.

Verder is voor de vergaderruimte een groot formaat touchscreen geleverd en wordt er door middel van digital signage software diverse non-touch schermen aangestuurd.

Bezoek vandaag nog de website van de VVV 

 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak