RESELLERS GEZOCHT

Nieuwe retail innovaties op EuroShop 2020

Prestop is dit jaar ook aanwezig op EuroShop 2020, deze grote retailbeurs vindt plaats van 16 t/m 20 februari 2020 in Messe Düsseldorf in Duitsland. Op onze stand (6/D19 in hal 6) kun je kennismaken met de laatste innovaties op het gebied van selfservice kiosks, interactive videowalls, kinder touchtafels, touchtafels met objectherkenning, interactieve touch shelf en de nieuwe interactive mirror. Je vindt er de laatste ontwikkelingen op het gebied van RFID en objectherkenning in combinatie met touchscreens.

Meer beleving op de winkelvloer

Onze oplossingen, in combinatie met de juiste applicaties, hebben allemaal als doel om meer beleving te brengen op de winkelvloer, maar ook om bezoekers te inspireren en bovenal te motiveren om producten te kopen. Het kopen kan via de bestelzuilen, waarbij producten thuis worden bezorgd of eventueel direct mee te nemen zijn. Direct meenemen kan door ze te laten kopen door middel van onze vending kiosk.

Prestop op EuroShop 2020

Bekijk de video! 

Meer informatie

Wil je meer informatie over selfservice kiosken, RFID, objectherkenning, interactieve spiegelstouchscreen tafels of andere interactieve oplossingen? Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak