RESELLERS GEZOCHT

Nieuwe scanzuilen Theater de Lievekamp

Scanzuil Theater

Prestop heeft vorige week twee nieuwe scanzuilen geplaatst bij Theater de Lievekamp voor hun bezoekers om de tickets te scannen. De scanzuilen zijn op basis van Android 10.1 inch touchscreens en zijn tussen de kolom voorzien van een barcode scanner. Sitekiosk Android software zorgt voor de veilige weergave van de Get-a-Ticket provider applicatie.


“Prestop heeft op ons verzoek samen met Get-a-Ticket een scanzuil ontwikkeld zodat we veilig – op afstand – de tickets van onze bezoekers kunnen scannen. Na een eerste pilot zijn onze ervaringen en wensen vertaald in een definitief ontwerp dat volledig voldoet aan onze wensen. Prestop levert een kwaliteitsproduct – een degelijk, mooi ontwerp en met een prima service!”

Coen Bais – Directeur Theater de Lievekamp

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak