RESELLERS GEZOCHT

Nieuwe self service zuil ontwikkeld met naambadge printer

Self-service naambadge printer kiosk: Innovatie in Evenementregistratie

Prestop heeft in samenwerking met IDagency een revolutionaire self-service naambadge printer kiosk ontwikkeld. Vanaf juli zal deze beschikbaar zijn voor het veilig ter plaatse printen van full color naambadges. Deze innovatie maakt gebruik van barcodes, NFC en gezichtsherkenning.

Vraag maatwerk aan

prestop-self-service-naambadge-zuil

Naambadges printen met barcodes

Barcodes zijn een efficiënte manier om naambadges te printen. De kiosk scant de barcode en drukt onmiddellijk een naambadge af. Dit systeem is compatibel met alle belangrijke eventregistratiesystemen die een 'kiosk opstelling' aanbieden.

Gebruik van NFC in naambadge printing

Near Field Communication (NFC) maakt het printen van naambadges nog sneller. Bezoekers hoeven enkel hun NFC-kaart of apparaat tegen de kiosk te houden. Binnen enkele seconden is hun naambadge geprint. Dit verhoogt de doorstroomsnelheid bij evenementen aanzienlijk.

Vraag maatwerk aan

Gezichtsherkenning voor een persoonlijke touch

Gezichtsherkenning voegt een extra laag gemak en veiligheid toe. De kiosk herkent de bezoeker en print onmiddellijk de bijbehorende naambadge. Dit systeem vermindert wachttijden en verbetert de bezoekerservaring.

Compatibiliteit met Event Registratie Systemen

De self-service naambadge printer kiosk is ontworpen om te werken met alle grote eventregistratiesystemen. Dit zorgt voor een naadloze integratie en een consistente ervaring voor de gebruikers. Het maakt niet uit welk systeem een evenement gebruikt, de kiosk kan eenvoudig worden geïntegreerd.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Veiligheid is een topprioriteit. De kiosk is uitgerust met de nieuwste beveiligingsprotocollen om ervoor te zorgen dat alle gegevens veilig worden verwerkt en opgeslagen. Dit geeft zowel organisatoren als bezoekers gemoedsrust.

Conclusie

Met de introductie van de self-service naambadge printer kiosk door Prestop en IDagency wordt het printen van naambadges op evenementen eenvoudiger, sneller en veiliger. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van barcodes, NFC en gezichtsherkenning, en is compatibel met alle belangrijke eventregistratiesystemen. Vanaf juli kunnen organisatoren en bezoekers profiteren van deze efficiënte en betrouwbare oplossing.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak