Nieuwe webshopzuilen geleverd bij De Rode Loper

Woensdag 18 September 2019

In 2017 heeft Prestop een aantal informatiezuilen geleverd aan Primavera Holding BV, zowel voor De Rode Loper als Credo. Afgelopen voorjaar is De Rode Loper in Den Haag verbouwd en opnieuw geopend, dus reden voor het plaatsen van nieuwe webshopzuilen in de winkel. De andere zuilen zijn geplaatst in de winkel van Credo. 

 

Webshopzuilen als extra verkooppunt in de winkel

Prestop heeft, in opdracht van Primavera Holding BV, twee nieuwe webshopzuilen met een 24" PCAP touchscreen (edge-to-edge glas), barcodescanner en bewegingssensor geleverd. De zuilen zijn in portrait uitgevoerd, zodat de webshop van de winkel goed wordt weergegeven.

Bezoekers van de modewinkel kunnen op de webshopzuilen het volledige assortiment online bekijken via de webshop.

Bestelzuilen    SiteKiosk

Upgrade met barcodescanner en bewegingssensor

Belangrijk is dat via de zuil artikelen in de winkel gescand kunnen worden. Via de barcode komt het betreffende artikel meteen via de webshop in beeld. En de bewegingssensor detecteert of een klant voor de zuil staat en zorgt dat automatisch de screensaver uit of aan gaat. Voor een veilige weergave van de webshop en screensaver hebben we gebruikgemaakt van SiteKiosk.

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen, selfservice kiosken of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom