RESELLERS GEZOCHT

Nog een keer 5 jaar mee

Voor Gemeente Berg en Dal heeft Prestop alweer bijna 5 jaar buitenzuilen geleverd die zijn gemaakt van Corten staal. Recentelijk zijn deze informatiezuilen voorzien van een nieuw high brightness touchscreen en zijn de binnenkant van de zuilen en pc’s grondig schoongemaakt om ervoor te zorgen dat de zuilen weer minimaal 5 jaar meegaan.

Op een open locatie kunnen de gebruikers van de zuil via het touchscreen achtergrondverhalen over de gliders horen en beelden zien die gebruikt zijn in de tweede wereldoorlog. De applicatie die daarvoor is gebruikt is Omnitapps. De zuil staat opgesteld bij een “nagemaakte” glider waar kinderen op kunnen spelen.

Op een andere locatie kunnen de gebruikers van de zuil alles te weten komen over het Romeinse aquaduct dat daar heeft gelegen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over buitenzuilen? Klik dan hier of neem contact op met Prestop.

Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak