Norah stapt over

Vrijdag 13 Maart 2020

Value Added Manufacturer

Als Value Added Manufacturer ontwerpen en produceren we niet alleen alle informatie- en bestelzuilen, maar richten we ook de pc’s in. We denken ook samen met de reseller en eindklant na over de beste locatie in de winkel.

Niet alleen dat, maar we geven bijvoorbeeld ook trainingen aan het winkelpersoneel. Trainingen over wat de zuil voor vergroting van het werkplezier en omzet kan bieden doordat de klant niet alleen meer informatie kan worden geboden, maar ook een groter assortiment.

Wij vinden daarnaast dat een zuil ook fraai vormgegeven moet zijn, zodat het optimaal past in de winkelomgeving. Dit maakt ons de Value Added Manufacturer en dit was dan ook de reden dat Norah overstapte van leveranciers en koos voor de informatiezuilen van Prestop.

Norah mode met Prestop zuilen

Norah is een vrouwen mode merk. Het doel van het merk is om vrouwen het zelfvertrouwen te geven om te zijn we ze zijn. Nu heeft Norah in 32 van haar winkels een informatiezuil staan.

Omdat deze zuilen een modulaire frontplaat hebben, kan hier van alles worden ingebouwd, in dit geval zijn er barcodescanners voor de kleding geïnstalleerd. Op deze manier kunnen de shoppers kijken of er andere maten of kleuren van het kledingstuk online te bestellen zijn.

 

Informatiezuilen

Meer informatie

Wil je meer informatie over informatiezuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream