RESELLERS GEZOCHT

Off-World Gaming met een off-world maatwerk self-checkin van Prestop

Woensdag 10 Mei 2023

Off-World is een duistere dystopische fantasie gecreëerd door een groep gaming-liefhebbers met een voorliefde voor jaren 80 retrofuturisme.

Naast het interieur met neonomlijstingen is de plek uitgerust met hoogwaardige gaming-opstellingen en fungeert het als ontmoetingsplek voor een grote lokale gemeenschap van gamers, of het nu gaat om de gemiddelde speler of topspelers die de plek vaak bezoeken tijdens hun vrije tijd.

Prestop heeft een gave custom zuil gemaakt die helemaal opgaat in de look van het gaming center

Gaming Center Incheckzuil

De gaming center incheckzuil van Off-World LAN Gaming in Berlijn biedt gamers een geavanceerde en intuïtieve manier om in te checken en hun plekje achter een high-end gaming pc te kiezen. Daarnaast kunnen de e-sporters er hun digitale membership saldo op opwaarderen. Deze zuil, ontworpen door Prestop, is volledig afgestemd op de stijl en vibe van het gaming center, waardoor er gelijk een sfeer wordt gecreëerd die matcht met de rest van de ervaring.

Het gemak van inchecken

Met de gaming center incheckzuil wordt het incheckproces voor gamers aanzienlijk vereenvoudigd en hoeft het personeel van het gaming center zich er niet mee te bemoeien. Gamers kunnen simpelweg gebruikmaken van de zuil om snel en efficiënt in te checken. Het gebruiksvriendelijke touchscreen en de intuïtieve interface maken het proces moeiteloos en snel.

Off-World Gaming incheckzuil aanmeldzuil prestop Berlijn

Saldo opwaarderen in een oogwenk

Het opwaarderen van het digitale membership saldo is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de gaming center incheckzuil kunnen gamers hun saldo direct en veilig opladen. Er zit een pinautomaat met bonnetjesprinter op de zuil voor gemakkelijke afhandeling van de betalingen.

 

Geïnteresseerd in een self-checkin voor jouw gaming center of arcade?

maatwerk aanvragen   standaard aanmeldzuilen bekijken   bezoek ons interactive experience center

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak