Omnitapps groots aanwezig op de Viscom Spain 2012

Vrijdag 19 Oktober 2012

Van 18 tot en met 19 oktober was Omnitapps weer volop aanwezig op de VISCOM Spain 2012, in het Feria de Madrid (IFEMA). Dit is een van de vier VISCOM shows die jaarlijks in Europa worden gehouden.  Deze beurzen zijn een ontmoetingsplaats voor mensen met interesse in de Digital signage. Omnitapps werd hier uitgebreid ingezet door onder andere Sharp / NEC / RPS-Audiovisuales en Crambo.

Door middel van de Multitouch Suite Omnitapps werden de bezoekers van de beurs interactief voorzien van informatie. Bezoekers en geïnteresseerde kunnen op het scherm brochures inzien en direct aanvragen. De ingevoerde informatie exporteert u op een later tijdstip eenvoudig uit de database waarna u alle aanvragen kunt behandelen.

 

Touchscreen

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom