Omnitapps groots aanwezig op de Viscom Spain 2012

Vrijdag 19 Oktober 2012

Van 18 tot en met 19 oktober was Omnitapps weer volop aanwezig op de VISCOM Spain 2012, in het Feria de Madrid (IFEMA). Dit is een van de vier VISCOM shows die jaarlijks in Europa worden gehouden.  Deze beurzen zijn een ontmoetingsplaats voor mensen met interesse in de Digital signage. Omnitapps werd hier uitgebreid ingezet door onder andere Sharp / NEC / RPS-Audiovisuales en Crambo.

Door middel van de Multitouch Suite Omnitapps werden de bezoekers van de beurs interactief voorzien van informatie. Bezoekers en geïnteresseerde kunnen op het scherm brochures inzien en direct aanvragen. De ingevoerde informatie exporteert u op een later tijdstip eenvoudig uit de database waarna u alle aanvragen kunt behandelen.

 

Touchscreen

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream