Omnitapps groots aanwezig op de Viscom Spain 2012

Vrijdag 19 Oktober 2012

Van 18 tot en met 19 oktober was Omnitapps weer volop aanwezig op de VISCOM Spain 2012, in het Feria de Madrid (IFEMA). Dit is een van de vier VISCOM shows die jaarlijks in Europa worden gehouden.  Deze beurzen zijn een ontmoetingsplaats voor mensen met interesse in de Digital signage. Omnitapps werd hier uitgebreid ingezet door onder andere Sharp / NEC / RPS-Audiovisuales en Crambo.

Door middel van de Multitouch Suite Omnitapps werden de bezoekers van de beurs interactief voorzien van informatie. Bezoekers en geïnteresseerde kunnen op het scherm brochures inzien en direct aanvragen. De ingevoerde informatie exporteert u op een later tijdstip eenvoudig uit de database waarna u alle aanvragen kunt behandelen.

 

Touchscreen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding