Omnitapps in wall to go

Maandag 15 Juli 2013

De Wall To Go is een naar eigen wens te ontwerpen panelen systeem. Je kunt zelf de kleur / print, vorm en functies kiezen zodat het helemaal past bij de rest van het interieur en de huisstijl van het bedrijf. De Wall To Go kan ingezet worden als reclame zuil, productdisplay, sfeer paneel en nog vele andere functies.

In dit systeem, gepresenteerd tijdens een beurs voor makelaars, was een touchscreen geïntegreerd met de Omnitapps Brochure Selector. Bezoekers konden hier digitaal bladeren door  verschillende folders en waren hier erg enthousiast over.

 

informatie zuilen

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream