Ben jij onze nieuwe collega?

Omnitapps in wall to go

Maandag 15 Juli 2013

De Wall To Go is een naar eigen wens te ontwerpen panelen systeem. Je kunt zelf de kleur / print, vorm en functies kiezen zodat het helemaal past bij de rest van het interieur en de huisstijl van het bedrijf. De Wall To Go kan ingezet worden als reclame zuil, productdisplay, sfeer paneel en nog vele andere functies.

In dit systeem, gepresenteerd tijdens een beurs voor makelaars, was een touchscreen geïntegreerd met de Omnitapps Brochure Selector. Bezoekers konden hier digitaal bladeren door  verschillende folders en waren hier erg enthousiast over.

 

informatie zuilen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding