Omnitapps in wall to go

Maandag 15 Juli 2013

De Wall To Go is een naar eigen wens te ontwerpen panelen systeem. Je kunt zelf de kleur / print, vorm en functies kiezen zodat het helemaal past bij de rest van het interieur en de huisstijl van het bedrijf. De Wall To Go kan ingezet worden als reclame zuil, productdisplay, sfeer paneel en nog vele andere functies.

In dit systeem, gepresenteerd tijdens een beurs voor makelaars, was een touchscreen geïntegreerd met de Omnitapps Brochure Selector. Bezoekers konden hier digitaal bladeren door  verschillende folders en waren hier erg enthousiast over.

 

informatie zuilen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding