RESELLERS GEZOCHT

Omnitapps razend populair in musea.

Touchtafels en touchscreens van Prestop met Omnitapps zijn zeer geschikt voor musea die bezoekers op een interactieve manier enthousiast willen maken en op een leuke manier willen informeren. Goede hardware gecombineerd met prachtige presentaties zorgen voor een interactieve en unieke ervaring voor museumbezoekers.

Hieronder is een kleine verzameling musea die Omnitapps gebruiken in combinatie met Prestop-hardwareproducten!

Museum Helmond

Museum Helmond is een stadshistorie museum met daarnaast verzamelingen voor moderne en hedendaagse kunst. Het museum heeft twee locaties, namelijk het Kasteel Helmond en de naastgelegen Kunsthal.

Voor de expositie over Lucas Gassel (Meester van het landschap) die 10 maart tot en met 7 juni 2020 wordt gehouden huurt het museum 3 55" touchtafels van Prestop. Hierop is door Omnivision de Omnitapps Composer software ingericht voor meer informatie over de schilder en zijn werken. Ook kunnen uitdagende spellen worden gespeeld, voor jong en oud!

 Screenshots van Helmond Museum Configuratie

Stedelijk museum Kampen

Voor het stedelijk museum Kampen is er een touchscreen oplossing gemaakt waarbij kinderen en volwassenen meer informatie kunnen beleven. Samen met Waterschap Drents Overijsselse Delta is er een informatie gedeelte met water als belangrijk thema.

Een combinatie van de applicaties van Omnitapps Composer software is gebruikt en zo zijn video’s te bekijken, maar kunnen de kinderen ook een memo spel spelen.

Vrijheidsmuseum

Het vrijheidsmuseum in de Gelderse plaats Groesbeek toont de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Duitsland en Nederland met een focus op de bevrijding van de Nederlands-Duitse grensregio in 1944-1945.

Om bezoekers meer informatie te geven is er een opstelling van een groot touchscreen geleverd door Prestop. Hierop draait de Omnitapps4 Composer software met interactief te bekijken informatie op de kaart met markers.

Valkerij en Sigarenmakerij Museum

Het Valkerij en Sigarenmakerij museum in Valkenswaard bestaat uit twee collecties. Bij het Valkerij Museum wordt de valkerij in de periode 1650 t/m 1850 beeld gegeven. Bij het Sigarenmakerij Museum wordt de sigarenmakerij in Valkenswaard vanaf 1865 tot de neergang beeld gegeven.

 Voor het Valkerij Museum heeft Prestop een touchtafels geleverd waarop Omnitapps draait. Hierop worden via verschillende apps informatie gegeven over de valkerij én kunnen jong en oud hun kennis testen via de quizgame. Voor het Sigarenmakerij Museum heeft Prestop een touchtafel en een touchscreen geleverd met Omnitapps waar de geschiedenis van de sigarenfabrieken van Valkenswaard in worden gezien. 

Vincentre

In Vincentre, in het Van Gogh Village Nuenen, kunnen bezoekers ontdekken hoe Vincent van Gogh leefde en schilderde. Dit alles uiteraard met behulp van de nieuwste presentatietechnieken zoals de “Ontdek Vincent Tafel”. Bezoekers kunnen alles te weten komen over Vincent van Gogh op de interactieve touchtafel met Omnitapps multitouch presentatie.

Screenshots van de Vincentre configuratie

Meer informatie

Zelf ook geïnteresseerd in Omnitapps4, touchtafels, touchscreens of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak