RESELLERS GEZOCHT

Omnitapps wayfindingzuilen van Prestop op de Webwinkel Vakdagen 2024

Prestop levert, net als vorig jaar, de wayfinding zuilen die verspreid staan op de Webwinkel Vakdagen. Bezoekers kunnen op acht plekken terecht om de weg te vinden. We gebruiken hiervoor onze eigen Omnitapps Wayfinding software.

Prestop wayfinding-zuilen bieden diverse voordelen voor beursbezoekers:

  1. Gebruiksvriendelijkheid: Prestop wayfinding-zuilen met Omnitapps zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Bezoekers kunnen eenvoudig navigeren en de gewenste informatie snel vinden, waardoor hun algehele ervaring op de beurs wordt verbeterd.

  2. Interactieve functies: Prestop wayfinding-zuilen bieden interactieve functies. Dit stelt bezoekers in staat om op een intuïtieve manier door kaarten te bladeren, informatie op te zoeken en routes te plannen, wat bijdraagt aan een betrokken en boeiende ervaring.

  3. Multifunctionaliteit: Naast wayfinding bevatten Prestop zuilen ook andere functies, zoals het verstrekken van exposanteninformatie. Dit maakt de zuilen veelzijdig en waardevol voor bezoekers en exposanten.

  4. Personalisatie: Prestop wayfinding-zuilen kunnen gepersonaliseerd worden met merkgerelateerde branding en informatie. Zo heeft Prestop op het evenement op de bovenste schermen een filmpje in een loop afspelen waarop reclame draait om de stand te bezoeken en wordt algemene info over het bedrijf gegeven. Hierop kan natuurlijk ook signage draaien van derden om zo opbrengsten te genereren. Dit draagt bij aan een consistente merkervaring en verhoogt de herkenbaarheid van exposanten.

  5. Toegankelijkheid: Prestop besteedt aandacht aan toegankelijkheidsaspecten, zodat de wayfinding-zuilen gemakkelijk toegankelijk zijn voor alle bezoekers, inclusief mensen met verschillende behoeften en beperkingen.

Door deze voordelen dragen Prestop wayfinding-zuilen bij aan een geoptimaliseerde en verrijkende beurservaring voor de bezoekers.

 

Bekijk foto's, een video en screenhots van de applicatie hieronder voor meer informatie!

Prestop wayfinding zuil op beurs
Prestop wayfinding zuil op beurs
Prestop wayfinding zuil op beurs
Prestop wayfinding zuil op beurs
video Prestop wayfinding zuilen op beurs
Screenshot Omnitapps wayfinding
Screenshot Omnitapps wayfinding
Screenshot Omnitapps wayfinding

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak