RESELLERS GEZOCHT

Ontmoeten we jou op de ISE in Barcelona?

Maandag 02 Mei 2022

Wij bezoeken de ISE in Barcelona van 10 t/m 13 mei

Het is alweer een tijd geleden dat we elkaar mochten ontmoeten op een beurs maar gelukkig is het nu bijna zover. De ISE van 2022 in Barcelona gaat door en vindt plaats van 10 tot en met 13 mei. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om te exposeren op de EuroCIS in Düsseldorf, maar zullen we als bezoeker aanwezig zijn op de ISE. 

Zien we jou in Barcelona?

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op de beurs en praten je daar graag bij over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onze interactieve oplossingen op zowel hardware- als op softwaregebied. Mocht je een ontmoeting willen inplannen, mail dan naar Laurens Aelberts via laurens@prestop.nl of stuur een WhatsApp bericht naar 06 23742769. 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak