RESELLERS GEZOCHT

Onze assemblagemedewerkers bedanken Kappé voor de taart!

Dinsdag 28 Juni 2022

 

Dankjewel Kappé voor de lekkere taart! We hebben ervan genoten!

 

 

Prestop bestelzuilen op Schiphol

Vanaf heden kunnen reizigers in de Perfumes &Cosmetics shop in Lounge 2 hun parfum, huidverzorging of make-up producten ook digitaal bestellen. Kappé introduceert namelijk Orderkiosken als extra service voor haar klanten.

Met deze pilot gaan ze ervaring op doen om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en verwachtingen van haar klanten naar digitale services.

Vanuit de pilot worden de digitale services verder ontwikkeld en zal in de nabije toekomst, in samenwerking met Amsterdam Airport Schiphol, gekeken worden naar een bredere inzet buiten de winkels.

Hoe werkt de service?  

Reizigers kunnen zonder de gehele winkel door te lopen, via de orderkiosk hun gewenste producten opzoeken, informatie verkrijgen en bestellen. Na het bevestigen van hun order zal deze worden afgeleverd bij de speciale servicekassa, waar de klant de bestelling in ontvangst neemt en betaalt. In een volgende fase zal ook de betalingsmogelijkheid op de orderkiosk aanwezig zijn, om het service element voor de klant nog verder te optimaliseren. In de toekomst zullen de kiosken voorzien worden van meerdere interessante mogelijkheden en functies.

Voor de passagiers hebben ze nu een leuke actie; wanneer men via de orderkiosken bestelt, krijgt men 5% extra korting. Bekijk het filmpje hieronder voor de beeldvorming!

Prestop Kappé bestelzuilen Schiphol

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak