RESELLERS GEZOCHT

Onze nieuwe, innovatieve, contactloze oplossingen

Ondanks dat Prestop fabrikant is van touchscreen oplossingen bieden we ook een aantal contactloze oplossingen. 

Oplossingen welke voornamelijk te maken hebben wanneer touchscreens niet de oplossing zijn of een te hoge investering zijn voor het te bereiken doel. Want COVID vraagt nu ook om oplossingen waar in principe geen touchscreens nodig zijn, maar veiligheid voorop staat.

Zo is bijvoorbeeld de Scan Kiosk voor Heineken Experience ontwikkeld door Prestop met als doel de bezoekers zelf hun tickets te laten scannen. Andere producten die contactloos werken zijn de ticketprinter, de touchpen dispenser, het stop & go systeem en onze uiteraard de geldispenser.

Met het ontwerpen van deze nieuwe lijn hebben wel gekozen voor een unieke vormgeving die ervoor zorgt dat deze producten zo min mogelijk ruimte in beslag nemen maar tegelijkertijd toch opvallen. Al deze producten hebben we verzameld op de nieuwe nieuwe site.

Meer informatie

Wil je meer informatie over contactloze of andere interactieve oplossingen? 
Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 607  |  E-mail: marketing@prestop.nl Of bezoek onze nieuwe site en gebruik het aanvraagformulier. Uiteraard kunnen we een online tour door ons Interactive Experience centre geven en een demonstratie geven van deze nieuwe oplossingen.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak