RESELLERS GEZOCHT

Op de foto met jouw favoriete DJ

Een revolutie in fotografie

In opdracht van First Impressions hebben we een verplaatsbare totem voorzien van een 75” touchscreen en camera ontworpen en geproduceerd. Op deze totem draait een Photobooth applicatie waarmee je virtueel op de foto kan met de DJ’s van NPO Radio 2 Top2000. Deze innovatieve oplossing biedt een unieke ervaring voor alle muziekliefhebbers.

Photobooth reist door Nederland

Deze maand reist de Photobooth stad en land af. Het levert fantastische plaatjes op met enthousiaste fans. De verplaatsbare totem maakt het mogelijk om overal de magie van de Top2000 te beleven. Fans kunnen een moment vastleggen met hun favoriete DJ’s, wat zorgt voor onvergetelijke herinneringen.

Vraag maatwerk aan

Eindstation: Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid

Het eindstation van deze bijzondere reis is het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Hier gaat aan het eind van de maand de lijst der lijsten los in het Top 2000 café. Dit iconische café is de perfecte locatie om de afsluiting van deze muzikale maand te vieren. Het brengt fans dichter bij hun geliefde muziek en de mensen die het maken.

Virtuele Foto's met DJ's

De Photobooth applicatie maakt het mogelijk om virtueelop de foto te gaan met de DJ’s van NPO Radio 2. Deze technologie biedt een unieke manier om interactie te hebben met de sterren van de Top2000. Fans kunnen hun foto's delen op sociale media, wat zorgt voor een bredere verspreiding van de vreugde en opwinding die deze ervaring biedt.

Bekijk de Video

Een video van de toepassing tref je aan hieronder. Deze video laat zien hoe de Photobooth werkt en de vreugde die het brengt aan de fans. Het biedt een visuele demonstratie van de technologie en het plezier dat het met zich meebrengt.

Vraag maatwerk aan

vrouw voor touchscreen prestop 75

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak