RESELLERS GEZOCHT

Op de foto met jouw favoriete DJ

Dinsdag 07 December 2021

In opdracht van First Impressions hebben we een verplaatsbare totem voorzien van een 75” touchscreen en camera ontworpen en geproduceerd waarop een Photobooth applicatie draait waarmee je virtueel op de foto kan met de DJ’s van NPO Radio 2 Top2000.

Deze maand reist deze Photobooth stad en land af en dat levert fantastische plaatjes op met enthousiaste fans. Eindstation: het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid als de lijst der lijsten eind deze maand los gaat in het Top 2000 café.

 

Een video van de toepassing tref je aan hieronder. Voor meer info over deze toepassing verwijzen we je graag naar Daan Geeven van First Impressions.

vrouw voor touchscreen prestop 75

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over touchscreens of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak