RESELLERS GEZOCHT

Opening Micropia Artis.

Arits Micropia Inbouw Touchscreen

Prestop is een van de sponsoren van Micropia op het Artisplein. Met de door Prestop  geproduceerde inbouw touchscreens zal de informatie die over de micro-organismen wordt getoond interactief te beleven zijn. De inbouw touchscreens helpen bezoekers bij het op een leerzame en leuke manier verkrijgen van kennis en inzicht in deze bijzondere wereld van de micro-organismen. Prestop, gevestigd in Son en Breugel, is als touchscreen producent altijd enthousiast om een oplossing te bieden op het gebied van touchscreens en touch technieken die vernieuwend is. Al ruim 25 jaar is Prestop de speciallist of dit terrein zodat aan de specifieke wensen van Artis naar alle tevredenheid kon worden voldaan. De voor velen onbekende wereld van de micro-organismen zal een verrassende beleving zijn die Prestop graag ondersteunt en sponsort. Prestop wenst de bezoekers van Micropia veel plezier en een leerzame interactieve ervaring en hoopt een bijdrage te hebben geleverd om deze unieke onzichtbare wereld van de micro-organismen voor een breed publiek toegankelijk te maken.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak