RESELLERS GEZOCHT

Outdoor totems en touchscreens bij Abdij van Averbode

Donderdag 21 Juli 2016

Abdij Averbode is opgericht in 1134. Al eeuwenlang verbindt zij het spirituele leven met de bredere samenleving. Begin 2016 hebben zij besloten de eeuwenoude economische activiteiten op een nieuwe en eigentijdse wijze in te vullen door diverse duurzame producten zoals brood, peperkoek, kaas en bier te lanceren. Ook waren zij op zoek om de geschiedenis van Abdij Averbode en duurzame producten op een leuke en interactieve manier te tonen aan bezoekers, toen kwamen ze al snel terecht bij Prestop en Omnivision.

Meer interactiviteit rondom de Abdij Averbode door outdoor totems

Prestop heeft begin juli bij de Abdij Averbode 3 outdoor totems met een 49″ touchscreen geplaatst. Zo kunnen bezoekers rondom de Abdij op een interactieve kaart gemakkelijk bekijken welke plekken en activiteiten er rondom de abdij zijn; hoe hun duurzame producten worden gemaakt; zijn er diverse afbeeldingen beschikbaar; en zijn multitouch games ontwikkeld zodat jong en oud spelletjes op de outdoor totems kunnen spelen.

Extra schermen waarop video’s worden getoond van Abdij Averbode

Ook hebben we voor Abdij Averbode naast de 3 outdoor totems ook nog 3 schermen geïnstalleerd bestaande uit een 42″ touchscreen, een 48″ touchscreen en een 48″ scherm waarop diverse afbeeldingen en video’s worden afgespeeld.

Prestop regelt het hele maatwerkproject van concept tot totaaloplossing

Het fijne van Prestop is dat we van concept tot eindproduct bijna alles kunnen regelen en produceren voor een klant! Voor Abdij Averbode hebben we vanuit de conceptfase gewerkt aan een mooie interactieve oplossing, hierbij hoort ook het produceren van de outdoor totems en het installeren van alle outdoor totems en touchscreens op locatie.  Met Omnitapps multitouch software kunnen we producten compleet maken, waardoor het een totaaloplossing is (concept + productie + installatie + multitouch software).

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak