RESELLERS GEZOCHT

Overdekte buiten bestelzuil op de Kennemer Duincamping Castricum

Maandag 07 Augustus 2023

Ontdek de meest heerlijke pop-up food ervaring op Camping Bakkum! Geniet van verrukkelijke hapjes, frietjes en meer, beschikbaar om te smullen ter plekke of om mee te nemen. Ook voor een zalige kop koffie met gebak of een gezellige borrel ben je hier aan het juiste adres. Vanaf het terras heb je uitzicht over het vernieuwde ontmoetingsplein waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. De tent biedt binnen een warme en huiselijke ambiance, perfect voor een knusse sfeer.

Hier hebben ze sinds de opening dit jaar een bestelzuil van de Luminant serie. Lees hier meer over deze hippe zuil.

Gemak voor campinggasten met een bestelzuil

De Luminant semi-outdoor is een speciale variant van onze Luminant serie. Deze heeft twee schermen met extra hoge helderheid en kan tegen zowel meer hitte als kou door de ingebouwde ventilatoren en verwarmingselementen. De zuil heeft daarnaast een scanner voor couponcodes en een bonnetjesprinter. De bestelzuil biedt gasten de mogelijkheid om hun bestellingen op maat te maken. Of het nu gaat om dieetvoorkeuren, allergieën of specifieke verzoeken, de overdekte buiten-bestelzuil van Prestop stelt gasten in staat om hun maaltijden aan te passen volgens hun voorkeuren. Dit leidt tot hogere tevredenheid onder gasten en een grotere kans op herhaalbezoeken. 

Verhoogde efficiëntie voor ondernemers

Voor restauranteigenaren op campings biedt de overdekte buiten-bestelzuil van Prestop een efficiënte manier om bestellingen te beheren, zo heeft ook Kennemer Duincampings ontdekt. Het vermindert de drukte bij de balie, minimaliseert fouten in bestellingen door de bestelsoftware van Jamezz die in drie talen beschikbaar is en versnelt de doorvoer. De software van Jamezz loopt op onze beveiligde browser SiteKiosk. Dit vertaalt zich in een soepelere bedrijfsvoering en een grotere tevredenheid van zowel klanten als medewerkers. 

Prestop semi-outdoor buitenzuil bestelzuil self-service kiosk

Hoe de overdekte buiten-bestelzuil van Prestop werkt in een Restauranttent op een camping

De overdekte buiten-bestelzuil kan strategisch worden geplaatst in de restauranttent op de camping, zoals we bij Bakkum Bites hebben gedaan, waar gasten gemakkelijk toegang hebben. De Luminant met zijn extra LED verlichting valt extra op en nodigt uit om naartoe te lopen. Gasten kunnen het menu bekijken, hun bestelling aanpassen, betalen en chillen in de tent terwijl ze wachten op hun bestelling. Het systeem stuurt vervolgens de bestelling naar de keuken, waardoor een gestroomlijnde en geautomatiseerde bestelervaring ontstaat.

Geïnteresseerd in bestelzuilen voor jouw campingrestaurant of snackbar?

Bekijk de zuil en vraag een vrijblijvend een offerte aan   bezoek ons interactive experience center   online meeting inplannen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak