RESELLERS GEZOCHT

Paardekooper

Woensdag 16 Juni 2021

Op het moment dat de overheid aangaf dat de winkels weer toegankelijk zijn voor klanten stonden de twee bestelzuilen al klaar om uitgerold te worden. Deze twee 32” bestelzuilen staan nu in Beverwijk en Barendrecht.

 

Paardekooper is één van de grootste onafhankelijke distributeurs van verpakkingen en disposables in Europa. Zij leveren producten voor de detailhandel, foodservice en industriële markt.

De eerste twee bestelzuilen werden al geplaatst in de Paardekooper Store 2.0 in Rotterdam.  Via de bestelzuilen, voorzien van een scanner en pin unit, wordt, naast de 5.000 producten die in de winkel aanwezig zijn, het complete assortiment van circa 75.000 producten weergegeven via de webshop. Zo profiteren klanten van een nog breder en veelzijdiger aanbod. Middels een speciale configuratie kunnen klanten barcodes van artikelen scannen via de zuil, zo komt direct de juiste productpagina op het touchscreen in beeld.

Uiteraard treft u dit model aan in onze showroom en gaan onze productspecialisten graag met u in gesprek wat er moet gebeuren om uw webshop geschikt te maken voor een bestelzuil, wat er geregeld moet worden met een pspér zoals Adyen, Worldline, Pay.nl of CCV.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak