Partners gaan Prestop zuilen inzetten bij gemeente- en ziekenhuizen

Vrijdag 08 Mei 2020

Voor een tweetal partners van Prestop zijn afgelopen week een 20 tal zuilen gebouwd welke zullen worden ingezet in gemeente- en ziekenhuizen. Beide partners hebben er gekozen om ook de pc’s te installeren en de zuilen direct bij hun eindgebruikers af te leveren, zodat deze direct kunnen worden ingezet.

Deze 24" portrait kiosken hebben een edge-to-edge touchscreen. Dit zorgt ervoor dat deze extra makkelijk zijn schoon te maken. Dit kan met onze schoonmaakmiddelen.

Daarnaast hebben ze een QR-code scanner, een E-ID reader en een printer.

 

Informatiezuilen

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding