RESELLERS GEZOCHT

Personeelstekort? Zet een Prestop aanmeldzuil in

Ontzorg je personeel en bezoekers

Prestop aanmeldzuilen bieden alle middelen voor een ongeëvenaarde bezoekersbeleving. Hiermee kun je niet alleen bezoekers voorzien van up-to-date informatie en aanmeldgemak, maar neem je je personeel ook het registratie- en aanmeldproces uit handen. 

Personeelstekort

Met informatie- en aanmeldzuilen lossen we een probleem op dat we allemaal steeds meer horen in de huidige tijd: het is lastig om aan personeel te komen en om personeel te behouden. Een informatie- of registratiezuil kan taken overnemen van het personeel waardoor ze worden ontlast en ze zich bezig kunnen houden met andere zaken dan het voorzien van informatie aan, en het registreren van, bezoekers en klanten. Het aanmeldproces bij de receptie van jouw bedrijf kan hiermee volledig digitaal worden gemaakt. Omdat we uiteenlopende oplossingen bieden is er voor ieder wat wils en is er voor iedere situatie een oplossing.

Ruim assortiment, aanpasbaar aan jouw wensen

Prestop biedt aanmeldzuilen een ruim assortiment aan aanmeldzuilen. Zo zijn er vrijstaande zuilen, baliemodellen, modellen om aan de muur te bevestigen en zelfs (semi) outdoor modellen. De zuilen zijn modulair, dus aanpasbaar aan jouw wensen met bijvoorbeeld een scanner of bonprinter. Ook zijn ze te voorzien van logo of te leveren in jouw huisstijl zodat de zuil perfect past in het interieur.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over onze andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak