RESELLERS GEZOCHT

Phood Kitchen opent 'De gezonde Kantine' met Prestop food bestelzuil

Gezond eten bestellen via de kantine-bestelzuil

Phood kitchen is een platform waar onbewerkte voeding de norm is. Dit houdt in: gezondheidsbevorderende maaltijden, lokaal afkomstig van regeneratieve stadsboerderijen. Plantrijk en biologisch, pH+ (alkalische) voeding.

Zij hebben op 12 maart een nieuwe locatie geopend in Eindhoven. Deze is voorzien van een 27" Evolution bestelzuil. Hierdoor kunnen de medewerkers zich volledig richten op het bereiden van het eten en goede service bieden. Via Prestop's beveiligde browser SiteKiosk draait bestelsoftware van onze partner Jamezz. Daarnaast heeft de zuil mooie RGD LEDs aan de randen en bestickering voor die extra branding en opvallendheid. Ter gemak is er een bon printer en een Remote Support voor de PC van drie jaar.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over food bestelzuilen, SiteKiosk of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak