RESELLERS GEZOCHT

Pick & Learn in winkel Capi-Lux op Zurich Airport

Introductie van het Pick & Learn Systeem

Onze afdeling Creations heeft in samenwerking met de afdeling Design & Manufacturing een modulair interactief Pick & Learn systeem geleverd aan Capi-Lux. Capi-Lux is blij aan te kondigen dat hun nieuwste winkel eerder deze week is geopend in het Airside Center op de luchthaven van Zürich! Het team kijkt ernaar uit om klanten in de winkel te ontmoeten voor de nieuwste elektronica-innovaties.

Vraag maatwerk aan

Wat is er nieuw in de winkel?

Interactief scherm voor productinformatie

Aan het einde van de winkel kan je meer te weten komen over vijf geselecteerde producten. Kies een item en bekijk alle coole producteigenschappen op het scherm voor jou. Dit biedt klanten een unieke en interactieve manier om meer over producten te leren.

Innovatieve sensortechnologie

Deze oplossing bestaat uit een nieuw ontwikkelde sensorschap-plaat met verschillende sensortechnieken. Hiermee kan worden gedetecteerd welk product de klant oppakt. De gebruikte sensoren in dit project zijn onder andere RFID-tags, G-kracht-sensoren en lasersensoren.

Vraag maatwerk aan

Tekst gaat verder onder deze foto

Capi-Lux pick and learn custom oplossing Prestop

RFID-Tags

RFID-tags worden door antennes herkend en maken het mogelijk om specifieke producten te identificeren. Dit zorgt voor een naadloze en nauwkeurige productherkenning.

G-Kracht Sensoren

De G-kracht sensoren detecteren de beweging van een product wanneer het wordt opgepakt. Dit zorgt ervoor dat het systeem precies weet wanneer een product wordt bekeken.

Lasersensoren

De lasersensor herkent wanneer een gebruiker zijn of haar hand naar het product beweegt. Dit activeert de interactieve functies van het systeem.

Interactieve Touchscreen Beleving

Zodra de klant een product oppakt, wordt op het 55 inch touchscreen een commercial getoond. Via de touchscreenbediening kan de klant meer informatie bekijken. Dit zorgt voor een dynamische en informatieve winkelervaring.

Centraal beheer via Sitecaster

Alle content kan centraal beheerd en verspreid worden via het online Signage platform Sitecaster. Dit platform maakt het eenvoudig om informatie up-to-date te houden en te beheren vanuit een centrale locatie.

Uitrol naar andere vliegvelden

Deze innovatieve oplossing draait nu op Zürich Airport en zal de komende tijd ook op andere vliegvelden geleverd worden. Dit betekent dat nog meer reizigers kunnen genieten van deze unieke winkelervaring.

Conclusie Capi Zürich

Het nieuwe interactieve Pick & Learn systeem van Capi-Lux biedt een vooruitstrevende en boeiende manier om producten te ontdekken. Met geavanceerde sensortechnologie en een gebruiksvriendelijk touchscreen, kunnen klanten eenvoudig meer te weten komen over producten. Bezoek de nieuwe winkel op Zürich Airport en ervaar het zelf!

Vraag maatwerk aan

Over Capi-Lux

Capi is een van de grootste detailhandelaar op luchthavens en biedt de beste selectie consumentenelektronica die verkrijgbaar is. Ze zijn wereldwijd vertegenwoordigd met meer dan 30 winkels op 12 luchthavens. Het assortiment bestaat uit premium en toonaangevende A-merken die de meest innovatieve producten aanbieden zoals: koptelefoons, smartphones, reisaccessoires, persoonlijke verzorging en gadgets.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak