RESELLERS GEZOCHT

Pick & Learn in winkel Capi-Lux op Zurich Airport

Dinsdag 23 November 2021

Capi is een van de grootste detailhandelaar op luchthavens en biedt de beste selectie consumentenelektronica die verkrijgbaar is. Ze zijn wereldwijd vertegenwoordigd met meer dan 30 winkels op 12 luchthavens. Het assortiment bestaat uit premium en toonaangevende A-merken die de meest innovatieve producten aanbieden zoals: koptelefoons, smartphones, reisaccessoires, persoonlijke verzorging en gadgets.

Onze afdeling creations heeft in samenwerking met de afdeling design & manufacturing een modulair interactief Pick & Learn systeem geleverd aan Capi-Lux.

Capit-Lux is blij te kunnen aankondigen dat hun nieuwste winkel eerder deze week is geopend in het Airside Center op de luchthaven van Zürich!

Hun team kijkt ernaar uit om hun klanten in de winkel te ontmoeten voor de nieuwste elektronica-innovaties.

Wat is er nieuw?

Interactief scherm - Aan het einde van de winkel kunt u meer te weten komen over 5 geselecteerde producten. Kies een item en bekijk alle coole producteigenschappen op het scherm voor u.

Deze oplossing bestaat uit een nieuw ontwikkelde sensor schap-plaat met daarin verschillende sensor technieken waarmee gedetecteerd kan worden welk product de klant oppakt. De gebruikte type sensoren in dit project zijn bijvoorbeeld RFID-tags die door antennes herkend worden, maar ook G-kracht-sensor die een beweging van het product herkent en een laser sensor die herkent dat een gebruiker zijn of haar hand naar het product beweegt.

Zodra de klant een product oppakt wordt op het 55 inch touchscreen een commercial getoond en kan de klant via de touchscreenbediening meer informatie bekijken.

Alle content kan centraal beheerd en verspreid worden van het online Signage platform Sitecaster.

Deze oplossing draait nu op Zurich Airport en zal ook komende tijd op andere vliegvelden geleverd worden.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over Pick & Lift of andere interactieve oplossingen?
Neem dan contact op met Prestop! 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl |Bekijk de productpagina met aanvraagformulier

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak