RESELLERS GEZOCHT

Prestop aanwezig bij vierjarig jubileum Boba Supply

Boba Supply, een groothandel gespecialiseerd in hoogwaardige bubble tea producten, verpakkingen en machines, vierde onlangs zijn vierjarig jubileum. Dit feestelijke evenement werd opgeluisterd met een sfeervolle BBQ en drankjes voor klanten en partners. Prestop, een trouwe partner van Boba Supply, was aanwezig met drie boba tea bestelzuilen.

Plan een online meeting in met ons

Bestelzuilen: De toekomst van bubble tea

Boba Supply biedt zijn klanten bestelzuiloplossingen voor het bestellen van bubble tea. Deze zuilen, voorzien van de horeca bestelsoftware van onze partner Jamezz, waren een opvallende toevoeging op het jubileumfeest. Dankzij het gebruik van deze innovatieve technologie kunnen horecaondernemers hun verkoop stimuleren, de efficiëntie verhogen en personeelskosten aanzienlijk verlagen. De bestelzuilen maken het mogelijk voor klanten om eenvoudig en snel bestellingen te plaatsen, wat niet alleen de klanttevredenheid vergroot, maar ook zorgt voor een vlottere workflow in drukke horecagelegenheden. Boba Supply blijft zich inzetten om de horeca te ondersteunen met vooruitstrevende oplossingen die inspelen op de behoeften van de moderne ondernemer.

Geïnteresseerd in een bestelzuil voor jouw bubble tea-winkel?

Als je geïnteresseerd bent in het verbeteren van de efficiëntie en klanttevredenheid in jouw bubble tea-winkel, overweeg dan de voordelen van een bestelzuil. Boba Supply en Prestop nodigen je uit om een online meeting met hen in te plannen om de mogelijkheden te bespreken en een oplossing op maat te vinden die perfect aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften.

Plan een online meeting in met ons

Bubble Tea self-service kiosk bestelzuil Prestop

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak