RESELLERS GEZOCHT

Prestop aanwezig op 10-jarig Jubileum VCHO op de Floriade

VCHO viert 10-jarig jubileum groots

De VCHO, Verening Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers, had 20 juni een mooie viering voor de leden van haar vereniging. Dit Jubileum werd gevierd in de Floriade, wat zorgde voor een extra fleurige sfeer. Hierbij waren er verschillende sprekers, zoals Bin Yu, de voorzitter, en Liping Lin, de directeur, naast nog meer belangrijke mensen in de Chinese Horeca sector. Ook was er prachtig gezang in het Nederlands, Chinees en Engels. Nadat de taart werd aangesneden, was er een heerlijk buffet met de lekkerste Chinese gerechten. Prestop kon een bestelzuil meenemen om aan de bezoekers te laten zien en om vragen te beantwoorden.

Dankjewel aan de organisatie voor de uitnodiging en de gastvrijheid.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over food / QSR bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben.
Of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak