Prestop bestaat 25 jaar!

Maandag 08 Januari 2018

25 Jaar geleden, op 8 januari 1993, schreef Alexander Aelberts Prestop in bij de KvK. In de loop der jaren heeft Prestop zich op de kaart gezet als specialist in alles wat met interactieve oplossingen te maken heeft. Wat is begonnen met beamers en touchscreens is uitgebreid met ontwikkeling en productie van o.a. informatiezuilen, touchscreen tafels, touchscreens, buitenzuilen, industriezuilen en videowalls. Daarnaast ontwikkelt Prestop multitouch software en interactieve bedrijfspresentaties voor deze interactieve oplossingen.

Prestop is verhuisd naar een nieuw pand

in 2016 heeft Prestop een grote stap gezet door te verhuizen naar Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Na vele jaren te krap (maar met veel plezier te hebben gezeten in Best) hebben we niet alleen 1.700 vierkante meter aan assemblage- en opslagruimte erbij gekregen. Ook hebben we een groot Interactive Experience Center waar bezoekers een grootste scala aan interactieve oplossingen zoals informatiezuilen, touchtafels, digitale etalage oplossingen, totems, interactieve videowalls en vele andere producten kunt bekijken en testen.

Op naar de volgende mijlpaal

Alexander Aelberts is trots op de behaalde mijlpaal. Van een eenmanszaak naar BV en uiteindelijk is het bedrijf uitgegroeid naar 30 man sterk. De verwachtingen voor de komende jaren zijn hoog. We zullen steeds meer interactieve producten zien en Prestop wil meegroeien met die markt.  Kortom, nog genoeg uitdagingen!

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom