RESELLERS GEZOCHT

Prestop bestaat 30 jaar! Dat moet gevierd worden met een nieuw logo

Prestop bestaat 30 jaar!

Op 8 januari 1993 schreef Alexander Aelberts Prestop in bij de KvK, wat betekent dat het bedrijf dit jaar 30 jaar bestaat. In de loop der jaren heeft Prestop naam gemaakt als specialist in interactieve oplossingen. Wat begon met beamers en touchscreens is uitgebreid naar informatiezuilen, touchtafels, touchscreens, buitenzuilen, industriezuilen en videowalls. Bovendien ontwikkelt Omnivision Studio (multi)touch software en interactieve bedrijfspresentaties voor deze oplossingen. Dit alles valt onder Prestop Group, waaronder Prestop, Prestop Trading, Prestop Rental, Omnivision Studios en sinds eind 2017 ook Prestop Design & Manufacturing.

 

Nieuw Prestop logo!

Om dit te vieren, hebben we een nieuwe versie van ons bedrijfslogo.

Het nieuwe logo symboliseert onze groei en vooruitgang door de jaren heen en is ontworpen om ons te vertegenwoordigen als een modern en innovatief bedrijf. De kleuren en het ontwerp weerspiegelen onze visie om voorop te blijven lopen in de branche en onze klanten te voorzien van de beste oplossingen voor hun behoeften.

We zijn er trots op dat we de afgelopen drie decennia de vertrouwde partner zijn geweest van onze klanten, en we zijn enthousiast over wat de toekomst ons brengt. Ons nieuwe logo is een eerbetoon aan onze geschiedenis en onze toewijding aan het bieden van kwaliteit en innovatie in alles wat we doen.

We willen deze gelegenheid aangrijpen om onze klanten, partners en medewerkers te bedanken voor hun steun en samenwerking in de afgelopen 30 jaar. We kijken uit naar de voortzetting van onze reis samen.

De komende jaren

Alexander Aelberts is trots op deze mijlpaal. Van een eenmanszaak naar een BV en uiteindelijk uitgegroeid tot een mooi, bekend bedrijf. De verwachtingen voor de komende jaren zijn groot. Er zullen steeds meer interactieve producten op de markt komen en Prestop wil blijven groeien. Kortom, er zijn nog genoeg uitdagingen in het verschiet!

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak