Prestop bestelzuilen op Horecava

Maandag 13 Januari 2020

Tijdens de Horecava, van 13 t/m 16 januari 2020 in RAI Amsterdam, zijn bestelzuilen van Prestop te zien op de stands van Payconiq, CCV, Cikam, Lightspeed en StylePoint.

30% meer omzet door McDonalds bestelzuilen

McDonald's heeft bewezen dat hun bestelzuilen de toekomst zijn van (selfservice) restaurants. Een bestelzuil kan zorgen voor een toename van 30% in bestelwaarde, hogere klanttevredenheid, kortere wachtrijen en meer. Door betaling via pin of qr-code op ene zuil aan te bieden verhoog je de omzet en doorstroom, zonder inzet van extra personeel. Door het aanbod slim weer te geven stimuleer je upselling en crosselling. 

 

Meer over bestelzuilen

Je least al een zuil vanaf € 2,55 per dag

Wist je dat je bij Prestop al een zuil kunt leasen voor € 2,55 per dag (afhankelijk van de configuratie en leaseperiode). Door betaling via een bestelzuil met pin of qr-code aan te bieden wordt de drempel verlaagd om direct te bestellen. Een zuil sluit daarmee naadloos aan op de omnichannel-strategie. Klik hier voor meer informatie over bestelzuilen.  

Niet aanwezig tijdens de Horecava?

Prestop staat met een eigen stand op de Webwinkel Vakdagen, ISE 2020 en EuroShop 2020. Klik hier voor de volledige agenda. 

Of wil je meer informatie over long tail oplossingen, bestelzuilen, informatiezuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream