Prestop bestelzuilen op Horecava

Maandag 13 Januari 2020

Tijdens de Horecava, van 13 t/m 16 januari 2020 in RAI Amsterdam, zijn bestelzuilen van Prestop te zien op de stands van Payconiq, CCV, Cikam, Lightspeed en StylePoint.

30% meer omzet door McDonalds bestelzuilen

McDonald's heeft bewezen dat hun bestelzuilen de toekomst zijn van (selfservice) restaurants. Een bestelzuil kan zorgen voor een toename van 30% in bestelwaarde, hogere klanttevredenheid, kortere wachtrijen en meer. Door betaling via pin of qr-code op ene zuil aan te bieden verhoog je de omzet en doorstroom, zonder inzet van extra personeel. Door het aanbod slim weer te geven stimuleer je upselling en crosselling. 

 

Meer over bestelzuilen

Je least al een zuil vanaf € 2,55 per dag

Wist je dat je bij Prestop al een zuil kunt leasen voor € 2,55 per dag (afhankelijk van de configuratie en leaseperiode). Door betaling via een bestelzuil met pin of qr-code aan te bieden wordt de drempel verlaagd om direct te bestellen. Een zuil sluit daarmee naadloos aan op de omnichannel-strategie. Klik hier voor meer informatie over bestelzuilen.  

Niet aanwezig tijdens de Horecava?

Prestop staat met een eigen stand op de Webwinkel Vakdagen, ISE 2020 en EuroShop 2020. Klik hier voor de volledige agenda. 

Of wil je meer informatie over long tail oplossingen, bestelzuilen, informatiezuilen of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom