Prestop bouwt touchscreens in bij OK's Rijnstate en MST

Dinsdag 23 Juli 2019

Rijnstate in Arnhem en Medisch Spectrum Twente in Enschede renoveren diverse afdelingen om ook in de toekomst de beste zorg te blijven bieden. In beide ziekenhuizen worden de operatiekamers (OK's) van het operatiekamercomplex gemoderniseerd. Prestop heeft in de OK's touchscreens geplaatst, deze zorgen ervoor dat het OK-team eenvoudig en direct vanuit de OK de beeldroutering volledig kan bedienen.

65" touchscreens in OK's Rijnstate

Bij Rijnstate zijn 12 OK’s vernieuwd en onder andere uitgerust met een 65" touchscreen. Prestop heeft voor de OK-schermen een speciale behuizing gemaakt, zodat de touchscreens volledig weggewerkt zijn in de wand. De voorkant van het touchscreen is volledig van glas, waardoor het zeer eenvoudig te reinigen is.

40" touchscreens in OK's MST

Bij Medisch Spectrum Twente zijn verouderde schermen vervangen door 40" touchscreens. In totaal hebben we in 14 OK's touchscreens geplaatst. Ook deze zijn ingebouwd in de wand en zijn aan de voorkant volledig van glas.

 

Touchscreens

Meer informatie

Wil je meer informatie over OK-schermen, touchscreens of interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream