RESELLERS GEZOCHT

Prestop en Omnitapps kondigen advertorial in Museumpeil aan

Son en Breugel, 31-5-2023 – Prestop en Omnitapps, leveranciers van hardware- en softwareoplossingen voor musea, hebben een advertorial geplaatst in de nieuwsbrief van Museumpeil, hét vakblad voor museummedewerkers. Met deze strategische zet beogen we om op effectieve wijze onze boodschap onder de aandacht te brengen bij een breder publiek en onze merkbekendheid te vergroten.

Multi-touch software voor touchtafels

De advertorial, die speciaal is ontwikkeld om naadloos aan te sluiten bij de inhoud van de nieuwsbrief, biedt Prestop en Omnitapps de gelegenheid om hun touchtafels en multitouch-software uitgebreid te presenteren. De advertorial, herkenbaar als gesponsorde inhoud, is voorzien van een korte en duidelijke tekst, evenals een illustratie waarin zowel de tafels als de software worden benadrukt.

Breed publiek van musea

Met deze investering streven we ernaar om een breder publiek te bereiken en hen te informeren over de voordelen en kenmerken van touchtafels met bijbehorende software, waarmee bezoekers zich kunnen vermaken en informeren in musea. Door de advertorial te plaatsen in een vertrouwde en populaire nieuwsbrief, hopen we de interesse te wekken van potentiële klanten en onze positie in de markt te versterken.

Alexander Aelberts, CEO Prestop bv en Omnivision - "Door de jaren heen hebben we veel interactieve oplossingen mogen leveren aan musea wereldwijd. Met deze advertorial richten we ons op de Nederlandse en Vlaamse musea die hun museale belevingen willen verbeteren en hun bezoekers een unieke ervaringen willen aanbieden.”

Wil je meer weten over hoe jouw museum gebruik kan maken van touchtafels en multi-user software? Bekijk dan de advertorial hieronder.

Touchtafels   omnitapps voor musea

De nieuwsbrief vind je hier

museumpeil advertorial prestop omnitapps

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak