Prestop informatiezuil helpt Duitse consument fiets van Accell kiezen

Donderdag 20 December 2018

Prestop heeft de Winora informatiezuil op de Duitse markt geïntroduceerd. Met de Winora zuil kunnen consumenten in de winkel hun ideale fiets van Winora (onderdeel van Accell Group) uitkiezen.

Accell Group heeft gekozen voor Prestop om de Winora zuil te produceren en leveren voor de Duitse markt. Inmiddels zijn er al meer dan 1000 Winora zuilen verkocht en zijn 300 van deze informatiezuilen met de Winora app (gemaakt door Snakeware) geleverd door Prestop. Via de informatiezuil krijgen klanten in winkels advies over de aanschaf van een fiets.

Direct bestellen of later middels QR-code

Na het invoeren van enkele gegevens krijgt de consument suggesties voor passende fietsen. Daarna kan hij, al dan niet samen met een expert in de winkel, de modellen beoordelen. De favorieten worden opgeslagen en direct via de dealer besteld. Ook kunnen ze via een QR-code naar het e-mailadres van de consument verzonden voor een beslismoment later.

 

informatiezuilen

Speciaal ontwikkeld voor Winora Group

De Winora zuilen met 24" of 32" touchscreen zijn door Prestop speciaal ontwikkeld voor Accell Group. De touchscreens zijn aan de voorkant volledig voorzien van glas (edge-to-edge PCAP-touch) en aan de bovenkant zit een webcam bevestigd. Snakeware heeft de Winora app ontwikkeld die op de zuil draait. Snakeware over de Winora app, ‘een cloud-based, multibrand omnichannel platform, speciaal gebouwd voor de Winora Group. Het product is het resultaat van een samenwerking tussen Winora Group, Accell IT, Snakeware en Prestop, het Haibike Design Center, Radlabor Bike Sizing en designspecialist Cogniance’. De kick-off van het project was in Schweinfurt met de fietsmerken Haibike en Winora (onderdeel van Accell Group).

 

Na de succesvolle lancering in Duitsland kijkt de Accell Group ook naar andere landen.

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream