RESELLERS GEZOCHT

Prestop lanceert meest multifunctionele zuil

Innovatie en functie in één zuil

De nieuwste aanwinst in de Luminant lijn van Prestop is een revolutionaire zuil, uitgerust met twee Full HD 32" touchscreens. Deze modellen zijn voorzien van een edge-to-edge glasplaat, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Deze veelzijdige zuil kan dienen als informatiezuil, bestelzuil, en zelfs als interactieve entertainment experience.

Spiegelglas en meer: De volledige beleving

Aan beide zijden van de zuil is spiegelglas geïntegreerd, wat niet alleen de esthetiek verbetert, maar ook functioneel bijdraagt. Daarnaast zijn er koptelefoons en Full HD camera’s aanwezig, wat de gebruikservaring naar een hoger niveau tilt. Dit maakt de zuil ideaal voor diverse toepassingen in publieke en commerciële ruimtes.

Vraag maatwerk aan

Maatwerk Software voor een unieke ervaring

Met het nieuwe multitouch softwarepakket Omnitapps4, biedt Prestop maatwerkoplossingen die aan iedere wens voldoen. Deze software maakt het mogelijk om een breed scala aan interactieve ervaringen te creëren. Maak een selfie en stuur deze naar jezelf, bekijk een video of beluister een audiofragment. Met deze veelzijdige zuil is het allemaal mogelijk!

Gebruiksvriendelijke interacties voor iedereen

De gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij de ontwikkeling van deze nieuwe Luminant zuil. De interface is intuïtief, waardoor gebruikers eenvoudig kunnen navigeren en interacties soepel verlopen. Of het nu gaat om het verstrekken van informatie, het plaatsen van bestellingen, of het bieden van entertainment, de Luminant zuil voldoet aan alle verwachtingen.

Vraag maatwerk aan

Toepassingen in verschillende sectoren

De veelzijdigheid van de Luminant zuil maakt het een waardevolle toevoeging in diverse sectoren. In winkelcentra kan het dienen als een informatiepunt of bestelzuil. In musea en galerieën kan het bezoekers voorzien van interactieve rondleidingen en informatie. Zelfs in kantoren kan de zuil ingezet worden voor presentaties en als communicatiemiddel.

Een blik op de toekomst met Prestop

Prestop blijft innoveren en de nieuwe Luminant zuil is daar het perfecte voorbeeld van. Door de combinatie van geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke software, zet Prestop de standaard voor interactieve oplossingen. De toekomst van informatievoorziening en entertainment is hier, en het is spannend om te zien wat er nog meer komt.

Conclusie

De nieuwe Luminant zuil van Prestop, met zijn dubbele Full HD touchscreens, edge-to-edge glasplaat en maatwerk software, biedt een ongeëvenaarde interactieve ervaring. Of het nu gaat om het verstrekken van informatie, het plaatsen van bestellingen of het bieden van entertainment, deze zuil voldoet aan alle verwachtingen en meer. Prestop blijft de grenzen verleggen van wat mogelijk is in interactieve technologie.

Ontdek de mogelijkheden en ervaar de toekomst met Prestop’s nieuwste innovatie.

Vraag maatwerk aan

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak