Prestop lanceert meest multifunctionele zuil

Vrijdag 02 Augustus 2019

Onze nieuwste aanwinst in de Evolution lijn is voorzien van twee Full HD 32" touchscreens.  Deze modellen zijn voorzien van een edge-to-edge glasplaat. Deze zuil is niet alleen in te zetten als informatiezuil of bestelzuil, maar ook als interactieve entertainment experience. Aan beide kanten is de zuil voorzien van spiegelglas, koptelefoons en Full HD camera’s.

Custom software op maat

Met het nieuwe multitouch software pakket Omnitapps4 kunnen wij voor iedereen een interactieve experience op maat maken. Maak een selfie en stuur deze naar jezelf, bekijk een video of beluister een audiofragment. Met deze zuil kan het allemaal! 

 

Interactieve Spiegels    Omnitapps4

Meer informatie

Wil je meer informatie over interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom