Prestop lanceert meest multifunctionele zuil

Vrijdag 02 Augustus 2019

Onze nieuwste aanwinst in de Evolution lijn is voorzien van twee Full HD 32" touchscreens.  Deze modellen zijn voorzien van een edge-to-edge glasplaat. Deze zuil is niet alleen in te zetten als informatiezuil of bestelzuil, maar ook als interactieve entertainment experience. Aan beide kanten is de zuil voorzien van spiegelglas, koptelefoons en Full HD camera’s.

Custom software op maat

Met het nieuwe multitouch software pakket Omnitapps4 kunnen wij voor iedereen een interactieve experience op maat maken. Maak een selfie en stuur deze naar jezelf, bekijk een video of beluister een audiofragment. Met deze zuil kan het allemaal! 

 

Interactieve Spiegels    Omnitapps4

Meer informatie

Wil je meer informatie over interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream