Prestop lanceert Omnitapps4 Composer Museum

Maandag 09 September 2019

Voor de musea hebben we een speciale versie van Omnitapps4 gemaakt: Omnitapps4 Composer Museum

Multitouch software Omnitapps4 Composer Museum heeft dezelfde 24 apps als Omnitapps4, maar de content van elke app is op maat gemaakt voor musea. De SwipeMediaMarker applicatie toont bijvoorbeeld informatie over planeten in ons zonnestelsel met behulp van speciale video-achtergronden en video-overgangen.

 

Interactieve exposities voor musea

Veel musea hebben grote kunstcollecties die niet allemaal worden tentoongesteld. Door exposities digitaal te presenteren, met een interactieve presentatie gemaakt met Omnitapps4 Composer Museum, kun je veel objecten tonen met de bijbehorende informatie.

Enkele screenshots van
Omnitapps4 Composer Museum

Meer informatie

Wil je meer informatie over Omnitapps4 of andere interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding