RESELLERS GEZOCHT

Prestop levert 62 bestelzuilen aan DEICHMANN / vanHaren

Maandag 17 Februari 2020

Prestop levert aan DEICHMANN - Europa's grootste schoenenretailer - maar liefst 62 bestelzuilen voor de winkels in Nederland, België en Duitsland.

Twee verschillende bestelzuilen

Prestop heeft voor DEICHMANN twee verschillende bestelzuilen ontworpen: een bestelzuil met een 24" touchscreen en 43" portrait signage scherm (PT-KIOSK-EM24L-43P) en een wandmodel met een 32" portrait touchscreen (PT-KIOSK-EM32P-WALL). Beide bestelzuilen zijn 36 keer geproduceerd door Prestop. Alle bestelzuilen zijn voorzien van een ChromeBox die zorgt voor een veilige weergave van de vanHaren webshop, dankzij de Chrome Enterprise omgeving.

Einde uitrol in zicht 

Enkele maanden geleden hebben we alle bestelzuilen geleverd aan DEICHMANN, maar zij zijn nog enkele weken bezig met de uitrol van de bestelzuilen.

 

bestelzuilen    SiteKiosk

Uitbreiding omnichannel-concept met bestelzuilen

DEICHMANN blijft de integratie van stationaire en online aanbiedingen voor zijn klanten bevorderen, zij heropenen verschillende flagship stores in Nederland, België en Duitsland. Iedereen die producten wil kopen, kan ze bestellen in de winkel via de kassa, via een bestelzuil, betalen in de winkel en ze rechtstreeks bij hen thuis laten bezorgen.

"De nieuwe openingen zijn een geslaagd voorbeeld voor de uitbreiding van het omnichannel-concept bij DEICHMANN. We willen onze klanten het beste van twee werelden bieden en de winkel en online verkoop geschikt maken voor de toekomst." 
Heinrich Deichmann - voorzitter RvB DEICHMANN SE

DEICHMANN bestelzuil

DEICHMANN wandmodel bestelzuil

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen, selfservice kiosken of interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak