Prestop levert bestelzuilen aan Deichmann in Duitsland

Donderdag 18 Juli 2019

Europa's grootste schoenenretailer DEICHMANN blijft de integratie van stationaire en online aanbiedingen voor zijn klanten bevorderen. Onder andere heropenen zij flagship stores in Essen, Frankfurt en München. Iedereen die producten wil kopen, kan ze bestellen in de winkel via de kassa, via een speciaal bestelzuil of via de iPads van het verkooppersoneel, betalen in de winkel en ze rechtstreeks bij hen thuis laten bezorgen.

DEICHMANN bestelzuilen met ChromeBox

Prestop heeft voor DEICHMANN de bestelzuil ontworpen en geleverd in Duitsland. In de zuil is een ChromeBox geplaatst die zorgt voor een veilige weergave van de vanHaren webshop, dankzij de Chrome Enterprise omgeving. ChromeBox biedt vooral gemak bij de uitrol van een project met hogere aantallen.

 

bestelzuilen

"De nieuwe openingen zijn een geslaagd voorbeeld voor de uitbreiding van het omnichannel-concept bij DEICHMANN. We willen onze klanten het beste van twee werelden bieden en de winkel en online verkoop geschikt maken voor de toekomst." 
Heinrich Deichmann - voorzitter RvB DEICHMANN SE

Meer informatie

Wil je meer informatie over bestelzuilen, self-service kiosken of interactieve oplossingen?

Neem dan contact op met Prestop. Tel: 0499-367 606  |  E-mail: verkoop@prestop.nl

 

Bron: www.deichmann.com/de/

Boek nu

interactive live stream.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken met de demo’s die de presentatoren op veilige afstand van elkaar geven. Onze productmanagers streamen met je mee vanuit thuis om alle vragen direct te beantwoorden over de meer dan 60 interactieve oplossingen. Oplossingen die tijdens deze crisis, maar uiteraard direct hierna, direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

boek nu een Interactive Live Stream