PresTop levert oplossingen aan 22 klanten tijdens Precisiebeurs 2015

Woensdag 18 November 2015

Op 18 en 19 november 2015 vindt de 15e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats. Prestop Rental verhuurde haar interactieve oplossingen aan 22 klanten!

Diverse klanten huurde een 42″ LCD scherm met vloerstatief voor de promotie op de stand waaronder o.a. Hembrug, LouwersHanique, Vacon en Deroovers. De bedrijven Lasertec en Mevi huurde een 55″ touchscreen. Bij Mevi is dit scherm ingbouwd in een houten tafel. Bosch Rexroth maakt gebruik van een 84″ touchscreen tijdens de beurs. Microcentrum, de organisator van de beurs koos voor een aantal hangende promotieschermen, als extra informatievoorziening rondom de informatiebalie. Hieronder ziet u een overzicht van alle bedrijven die gebruik maken van een interactieve oplossing tijdens de beurs.

 

touchscreens

Bezoek ons

Interactive Experience Center.

Je bent altijd welkom in het grootste Interactive Experience Center van Europa. Meer dan 60 interactieve oplossingen staan voor klaar om te bekijken en te proberen. Onze productmanagers en adviseurs staan voor je klaar, met als doel om ook voor jou een oplossing te bieden. Het Interactive Experience Center bevindt zich op Ekkersrijt 4611, Son en Breugel en is op afspraak ook buiten de normale kantooruren te bezoeken!

 

bezoek de showroom