RESELLERS GEZOCHT

PresTop levert oplossingen aan 22 klanten tijdens Precisiebeurs 2015

Woensdag 18 November 2015

Op 18 en 19 november 2015 vindt de 15e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats. Prestop Rental verhuurde haar interactieve oplossingen aan 22 klanten!

Diverse klanten huurde een 42″ LCD scherm met vloerstatief voor de promotie op de stand waaronder o.a. Hembrug, LouwersHanique, Vacon en Deroovers. De bedrijven Lasertec en Mevi huurde een 55″ touchscreen. Bij Mevi is dit scherm ingbouwd in een houten tafel. Bosch Rexroth maakt gebruik van een 84″ touchscreen tijdens de beurs. Microcentrum, de organisator van de beurs koos voor een aantal hangende promotieschermen, als extra informatievoorziening rondom de informatiebalie. Hieronder ziet u een overzicht van alle bedrijven die gebruik maken van een interactieve oplossing tijdens de beurs.

 

touchscreens

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak