PresTop levert oplossingen aan 22 klanten tijdens Precisiebeurs 2015

Woensdag 18 November 2015

Op 18 en 19 november 2015 vindt de 15e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats. Prestop Rental verhuurde haar interactieve oplossingen aan 22 klanten!

Diverse klanten huurde een 42″ LCD scherm met vloerstatief voor de promotie op de stand waaronder o.a. Hembrug, LouwersHanique, Vacon en Deroovers. De bedrijven Lasertec en Mevi huurde een 55″ touchscreen. Bij Mevi is dit scherm ingbouwd in een houten tafel. Bosch Rexroth maakt gebruik van een 84″ touchscreen tijdens de beurs. Microcentrum, de organisator van de beurs koos voor een aantal hangende promotieschermen, als extra informatievoorziening rondom de informatiebalie. Hieronder ziet u een overzicht van alle bedrijven die gebruik maken van een interactieve oplossing tijdens de beurs.

 

touchscreens

Bezoek nu

digitaal ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center ter wereld. In principe ben je altijd welkom, echter voorlopig alleen via verbinding met Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vragen stellen, alleen nu vanuit thuis! Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

Zodra het weer kan ben je van harte welkom in ons Interactieve Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel.

 

plan nu een digitale rondleiding in