Ben jij onze nieuwe collega?

Prestop live vanaf de Museum Connections beurs!

Woensdag 30 Maart 2022

Vandaag en morgen staat Prestop op de Museum Connections in Parijs

Laurens Aelberts van Prestop staat vandaag en morgen op de Museum Connections beurs in Parijs. Samen met Artimedes is hij daar te vinden met een prachtige bestelzuil, uitermate geschikt voor musea. Wil je onze oplossing live vanaf de beurs zien en wil je de sfeer proeven? Neem dan contact met ons op en wij brengen rechtstreeks in live contact met Laurens!

Door het plaatsen van deze gratis* Prestop BV bestelzuil in je Museum krijg je interessante extra inkomsten.

Bezoekers bestellen hier giclée-kunstreproducties en betalen direct aan het Museum. Artimedes BV zorgt vervolgens voor het printen, inlijsten, inpakken en wereldwijd verzenden van de bestelling. De helft van de netto verkoopprijs, minus de verzendkosten, is voor het Museum! Het assortiment dat je aanbiedt kan bestaan uit uitsluitend je eigen beeldmateriaal en/of uit gelicenseerde beelden van bijv. Van Gogh of Jopie Huisman. Deze software die draait op SiteKiosk is ook beschikbaar als webapplicatie voor je website, zodat u daar 24/7 inkomsten genereert.

Informeer naar de voorwaarden

info@artimedes.com

 

Live museum connections Paris

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak:

plan een (digitale) rondleiding