RESELLERS GEZOCHT

Prestop officieel partner van Uw Slager formule

Met trots kunnen we vermelden dat Prestop door Uw Slager is geselecteerd als de bestelzuilen leverancier voor hun leden.

Prestop is vriend van Uw Slager

Uw Slager is een winkelformule voor zelfstandige slager ondernemers uit heel Nederland. Vanuit de formule streven zij ernaar om iedere deelnemer uniek en persoonlijk te laten zijn en daarmee de consument een reden te geven om een Uw Slager te bezoeken. Met de levering van bestelzuilen wil de formule de aangesloten ondernemers zoveel mogelijk ondersteunen en  hen allerlei kansen aanbieden om het slagersaanbod/lunchroom onder de aandacht te brengen. Tijdens de beurs Slavakto volgende week op dinsdag 4 en woensdag 5 okotober, zal Prestop samen met de software partner van de formule, Midmid, de bestelzuilen introduceren. We zullen aanwezig zijn met de Eminent 24P waarop de slagers aan de slag kunnen met een bestelling en het totaalplaatje kunnen zien van hoe het voor de klant én slager zelf in z'n werking gaat.

Bezoek ons op stand A066! Gratis toegang!

Voor álle slagerijen een bestelzuil

Prestop bestelzuilen zijn geschikt voor iedere slager die wil moderniseren en het gemak in huis wilt halen, ook als je niet bij Uw Slager zit. Zo kunnen wij samen met diverse partners de zuilen inrichten.

Alexander, CEO Prestop B.V.: “We zijn trots dat we met Uw Slager in zee gaan als preferred supplier van bestelzuilen voor hun slagers. Het laat zien dat we in verschillende segmenten sterk zijn. We verwachten dat dit ook een signaal geeft aan slagerijen die niet bij Uw Slager zitten om een bestelzuil te overwegen, al dan niet met de Uw Slager formule."

Ervaar de oplossingen

Om de oplossingen tastbaarder te maken en de beleving te vergroten, ben je altijd welkom in het Interactive Experience Centre van Prestop. Het Prestop Experience Centre is gevestigd op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel en is het grootste interactieve centrum van Europa. 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak