RESELLERS GEZOCHT

Prestop ontvangt GS1 Nederland met fashion retailers

Prestop verwelkomt retailers in fashion

Samen met GS1 Nederland mocht Prestop op donderdag 19 mei een groep vertegenwoordigers van grote fashion retail bedrijven verwelkomen. In verschillende sessies werd er van gedachten gewisseld over allerlei innovaties in het retail landschap. Zo kon Prestop o.a. een interactieve mirror laten zien die kan worden gebruikt in pasruimtes. Het hoofdonderwerp RFID kwam ook ruimschoots aan bod, bijvoorbeeld hoe je hiermee samen met de interactieve oplossingen van Prestop productinformatie kunt opvragen en uiteindelijk kunt bestellen.

Wil je ook ons experience center bezoeken?

Ben je ook geïnteresseerd in de oplossingen die Prestop biedt en zou je wellicht ook met een groep Prestop willen bezoeken om een thema of onderwerp te willen bespreken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en we ontvangen je graag.

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak