Meld je aan voor event BESTELZUILEN!

Prestop op Museum Vakdagen

Woensdag 15 September 2021

Deel het verhaal op een interactieve manier

In musea zien we steeds vaker interactieve oplossingen, om bijvoorbeeld een verhaal uit te beelden of een collectie uit te lichten. Zo kunnen bezoekers door middel van multitouch-applicaties direct worden meegenomen in de levendige wereld van kunst en cultuur. Applicaties waarin verhalen, geluidsfragmenten, foto’s en video’s kunnen worden verwerkt, zodat musea hun collectie op een innovatieve en interactieve wijze kunnen versterken.

Op woensdag 3 en donderdag 4 november 2021 wordt de vijfde editie van de Museum Vakdagen georganiseerd, de professionele vakbeurs voor de Nederlandse en Vlaamse museumbranche. En uiteraard zal Prestop erbij zijn.

 

 

Ruim 80 exposanten presenteren zich tijdens de Museum Vakdagen. Ontdek de nieuwste mogelijkheden en oplossingen, laat u informeren en inspireren door één van de vele experts en ontdek welke innovaties voor uw museum of instelling van betekenis kunnen zijn!

De rode draad tijdens de Museum Vakdagen is kennisoverdracht, daarom is er een interactief en leerzaam congres gekoppeld aan de Museum Vakdagen. Tijdens het congres zal er worden ingespeeld op de actualiteit in de museumwereld.

Laat u tijdens een bezoek aan de Museum Vakdagen te Rijswijk inspireren, informeren en ontdek de nieuwste mogelijkheden voor uw Museum.

Gratis toegang en maak kans op een F1 Circuit Zandvoort Trackday:

Schrijf je vandaag nog in en ontvang gratis toegangskaarten. 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je op veilige afstand al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Via meer dan 16 webcams en een persoonlijke cameraman laten we je meekijken, "meelopen" met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspreek:

plan een (digitale) rondleiding