RESELLERS GEZOCHT

Prestop op Museum Vakdagen

Deel het verhaal op een interactieve manier

In musea zien we steeds vaker interactieve oplossingen, om bijvoorbeeld een verhaal uit te beelden of een collectie uit te lichten. Zo kunnen bezoekers met multitouch-applicaties direct worden meegenomen in de levendige wereld van kunst en cultuur. Applicaties waarin verhalen, geluidsfragmenten, foto’s en video’s kunnen worden verwerkt, zodat musea hun collectie op een innovatieve en interactieve wijze kunnen versterken.

Op woensdag 3 en donderdag 4 november 2021 wordt de vijfde editie van de Museum Vakdagen georganiseerd, de professionele vakbeurs voor de Nederlandse en Vlaamse museumbranche. En uiteraard zal Prestop erbij zijn.

 

Museum Magazine

Speciaal ter indruk van de mogelijkheden over het inzetten van interactieve schermen met software, hebben we een aantal voorbeelden voor u in het Museum Magazine opgenomen.

Museum Magazine

Ruim 80 exposanten presenteren zich tijdens de Museum Vakdagen. Ontdek de nieuwste mogelijkheden en oplossingen! Laat u informeren en inspireren door één van de vele experts en ontdek welke innovaties voor uw museum of instelling van betekenis kunnen zijn!

De rode draad tijdens de Museum Vakdagen is kennisoverdracht, daarom is er een interactief en leerzaam congres gekoppeld aan de Museum Vakdagen. Tijdens het congres zal er worden ingespeeld op de actualiteit in de museumwereld.

Laat u tijdens een bezoek aan de Museum Vakdagen in Rijswijk inspireren, informeren en ontdek de nieuwste mogelijkheden voor uw Museum.

Schrijf je vandaag nog in en ontvang gratis toegangskaarten. 

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak