PresTop Rental op Masters of LXRY

Donderdag 06 December 2012

Van 6 tot en met 10 december staat de producten van Prestop Rental op Masters of LXRY 2012 (voorheen Miljonair Fair) in de RAI in Amsterdam.

Op de stand van Landgoed Spica (via KISS2Impress) staat een interactieve 42″ Touch kiosk en als mee kijkscherm gekoppeld een 42” LCD die aan de wand hangt (afbeelding links). Op de stand van Experience Travel (afbeelding rechts) staat een interactief Giant Tablet met 55″ Touch screen.

 

Touchscreens

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Ook nu ben je van harte welkom in ons Interactive Experience Center, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Daarnaast geven we digitale tours via Skype, Zoom of Teams. Via meer dan 16 webcams laten we je live meekijken, “meelopen” met onze specialisten die door ons Interactieve Experience Center lopen. Live worden de beelden getoond via meerdere cameraposities en kun je direct vanuit thuis vragen stellen. Vragen over onze interactieve oplossingen, maar ook hoe wij de toekomst zien. Oplossingen die tijdens en na deze crisis direct zijn in te zetten.

 

plan een (digitale) rondleiding