RESELLERS GEZOCHT

Prestop spreekt op themabijeenkomst 'personeelstekort'

Woensdag 18 Mei 2022

Druk bezochte themadag van VCHO

Personeelstekort is in iedere branche een actueel probleem, zo ook in de horeca. De Vereniging van Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) wijdde hier op dinsdag 17 mei in Almere een themabijeenkomst aan. Tijdens deze bijeenkomst mocht een aantal bedrijven hun oplossingen presenteren voor het personeelstekort aan de leden van het VHCO. De VCHO is de grootste brancheorganisatie voor Chinese horecaondernemers in Nederland en behartigt de belangen van de Aziatische horecasector. Ook vervult de VCHO een belangrijke rol in het adviseren van hun leden.

De oplossingen van Prestop

Alexander Aelberts, CEO van Prestop, presenteerde deze dag de oplossingen van Prestop in de vorm van bestelzuilen in combinatie met bestelsoftware. Door te werken met een bestelzuil, verlicht je de druk op het personeel omdat het bestellings- en betalingsproces uit handen wordt genomen. Een groot bijkomend voordeel is dat uit de praktijk blijkt dat je omzet significant verhoogt omdat je eenvoudig up- en cross-sell opties kunt toevoegen.

Meer informatie, demo of prijsopgave?

Wil je meer informatie over bestelzuilen of andere interactieve oplossingen? Bezoek ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben, of neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak