RESELLERS GEZOCHT

Prestop ticketzuilen voor het Moco Museum in Barcelona

Donderdag 14 Juli 2022

Het Moco Museum

Het Moco Museum is een onafhankelijk museum, met een breed aanbod aan inspirerende moderne en hedendaagse kunst en street art. Gevestigd in Amsterdam en Barcelona. Moco Barcelona is een 16e-eeuws paleis gelegen aan de Montcada-straat in het hart van Barcelona. Het gebouw omarmt een mix van stijlen die een kleurrijke, grootse geschiedenis door de eeuwen heen laat zien. Met delen van een eerdere constructie uit de 15e eeuw - binnenplaats, gewelfde trap met zuilen, kapitelen en lijstwerk van het Renaissance-type - verwelkomt Palacio Cervelló bezoekers met een indrukwekkende Gothische gevel. Van de middeleeuwen tot de 20e eeuw hebben aristocraten, kooplieden en vorsten deze historische plek behouden.

Prestop en CM.com maken bestellen eenvoudig

In samenwerking met CM.com heeft Prestop drie fraaie dubbelzijdige ticketzuilen geleverd aan het Moco Museum in Barcelona. De LED-strip aan de zijkanten van het scherm is in te stellen in een kleur naar wens. CM.com heeft de ticketing software verzorgd en de tickets kunnen direct worden afgerekend op de ingebouwde pin terminal.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden in binnen- of buitenland?

De levering en dienstverlening van Prestop stopt niet bij de landsgrenzen. Heb je interesse in onze interactieve oplossingen? Bezoek dan ons Interactive Experience Center voor een rondleiding van alle interactieve oplossingen die we hebben. Dit kan zowel bij ons op locatie als middels een digitale rondleiding waarop het van achter je pc de mogelijkheden kunt zien die wij bieden. Neem contact op met Prestop via 0499-367 606  | verkoop@prestop.nl | Vul het contactformulier in

Bezoek nu

ons Interactieve Experience Center.

Prestop heeft het grootste Interactieve Experience Center van Europa. Je bent van harte welkom in onze showroom, op Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel, waar we je al onze oplossingen kunnen tonen.

Liever online? Onze specialisten lopen graag met de iPhone met Zoom door ons Interactieve Experience Center. Live worden de beelden getoond en kun je direct vanuit thuis/werk vragen stellen.

Boek nu een afspraak